Thursday, March 10, 2011

aku bukan fashionista!!~~

Hye! Hye! Hye! mood nak update blog membuak-buak nih..cicicici(^-^)
curi masa nak update blog je nih.. coz hari khamis aku tak busy sangat kat ofis..yeah LI~~!!
last week aku hangout kat pantai murni, tanjung dawai, air terjun titi hayun, and pantai merdeka..of course kat kedah la babe! Seriously bila weekend je boring sebab tak da membe nak lepak..membe2 lain sume jauh di luar negeri *sila paham luar negeri,bukan luar negara yerk..ahaha T____T
selalunya kalau weekend aku lepak dengan adik aku je..sedih..sedih..(-.-)


kat Pantai Merdeka
yang gigi t'susun tu suehanna
yang terhimpit di tengah2 tu kak murni


nampak tak da budak 5 orang tuh??
ini pic masa aku tecik-tecik dolu..
sila percaya!:P


aku and kak murni memang pemalu
tak sanggup nak tunjukkan muka yang comel..hikhikhik*pengsan!

kat jeti tanjung dawai!
MPSPK tu majlis perbandaran sg.petani kedah..tak sure lah!huhu~~

peace! (^,^)

kat air terjun titi hayun:)

teringin jugak nak bergaya macam si cantik Fatin Liyana dan si gojes Nurul Ain tapi lebih selesa dengan gaya ringkas macam nie! coz i'm not fashionista! T____T

k caw dulu!:)

4 comments:

waFiq said...

awak pn dh fashionista pe.
hehe

ieda wahida said...

wafiq: haha..mengarut btul..puji ke perli nie T______T

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yg penting tutp aurat dear.. =) bile nak bw sis jln2 kat kedah?

ieda wahida said...

mcm x p'caya je ada blogger femes komen kat blog picisan nih..theheee..agree with u..eyh ok je,cakap jer nak jln2 kat mana..beres punya..*cewahhh! huhu:P