Monday, July 19, 2010

DEMAM OH DEMAM

Makkkkkk ieda demam...nak balik umah..waaaaaa;(

hahaha..sedih kan law jauh dari family..nak2 pulak time kita tak sihat..
terpaksa la pandai2 survive sendiri...kalo kat umah bley la jugak t'hegeh2 manja dengan mak..
mintak jew nak makan ape, dapat punyerrrr!!:)

Tapi law aku tak sihat kat umah, aku slalu makan bubur ayam jew..fav aku tuh..sodappp!!

law kat sini sape yang nak masakkan bubur ayam kat aku..mimpi je la..huhu

Saat aku update entry kali nih rasa pilu sangat..air mata nak mengalir nih...fuh! fuh! tolong la jangan nangis..malu kat housemate..hoho~~

Tadi aku dah pegi Unit Kesihatan(UK) uitm..ya ampun, sangat meriah ye unit kesihatan uitm..sangat ramai orang.. Selama 5 sem aku kat sini, baru 2 kali aku pegi unit kesihatan tuh..unbelievable?? believed it!!hahaha

Sebenarnya aku g UK tadi around pkul 1 p.m...errr gara2 ramai sangat orang, aku t'paksa ponteng kelas pkul 2.15 p.m...

jgn nak memandai-mandai cakap aku malas plak, before nih aku memang tak penah ponteng taw..aku repeat sekali lagi..tak penah ponteng kelas tanpa MC..hek hek hek..

dalam pkul 2 p.m, aku dah abih checkup...memang la sempat lagi nak pegi kelas kan..tapi time tuh aku tak menunaikan tanggungjawab aku sebagai hambaNya lagi..tak smbayang lagi,,cne aku nak g kelas..

Howkeyh..memandangkan aku ada MC, aku mengambil keputusan yang bijak untuk ponteng kelas itew!! kalo aku masuk kelas pun sure2 aku tak ley focus...

Baru tadi aku selesai makan ubat yg aku ambik kat UK tadi.. ada ubat demam, sakit tekak, selesema n ubat ape ntah satu lagi tuh..







ha..tuu dia ubat aku..;(

ni ubat yang aku paling tak suka..
ubat nih kena kumur2 n b'warna merah..
sangat tidak suka!!!


2 comments:

dayah said...

ida.
ksian ang..
sabar nah. mak aku pon demam jugak.
huhu. nak balik.

ieda dania said...

yeahhh...kami geng mak ampa;D