Friday, October 28, 2011

convocation part 1


alhamdulillah..tanggal 27/10/2011 cik blog dapat m'genggam segulung PHD......:P aiseeyyyy..poyoss la kau,diploma je weh...kecoh nau!!haha

punya la wat preparation macam2..nak beli baju konvo la,kasut tu..kasut ni..last2 aku bantai mana yang ada ja! nak beli baju baru...tapi bukan nampak pun,da pakai jubah tuh..ala kadar je,jangan membazir uollsss..!!

the best things is bila bley jumpa my 'lao pengyao'..rindu sangat2 dengan celoteh masing2..sume makin comels and nampak matured la..hehe..ingat lagi first time aku jejak kaki kat uitm sri iskandar ni,rasa macam da something yang ilang..tak da semangat langsung..plus,jauh dari family and kena manage money wisely..owh,bab2 manage nie memang aku fail!! T________T
rasa macam tak p'caya je umo da 21,dah kena daftar SPR pun kan..aku da daftar masa ambik jubah konvo tuh..korang dah??:P..rasa macam budak2 hingusan..maklum la babyface kan..hahaha*lempanglajulaju

1 comment:

hazanis said...

tahniah awak....:)